Next:Generation

«Next Generation» er navnet på vårt nye prosjekt, hvor vi ønsker å finne en eller to nye utøvere som kunne tenke seg å bli verdensmestere. Er du mellom 12 og 14 år, kan kanskje dette være noe for deg!

Even Management har utviklet en ny sportslig modell som vi mener er god nok til å skape fremtidige verdensmestere i rally. 5-trinnsmodellen er laget utfra EVEN’s 10 år lange erfaring i motorsport og toppidrettens prinsipper.

Nå ønsker vi altså å knytte til oss en til to nye utøvere, gjerne før jul 2019. Vi ønsker i utgangspunktet at utøverne skal være norske, og i alderen 12-13 år, men vi kan vurdere utøvere som er 14 år også.

Basert på de aktuelle trinnene i 5-trinnsmodellen, vil utøverne få tilgang på EVEN’s nettverk, alle sportslige modeller og ressurser. Ett erfarent apparat står klart til å skreddersy opplegg for den aktuelle utøver.

Rekruttering av talenter skjer via nettverk, talentspotting eller via ett søknadsskjema. Det vil være mulighet for alle med ambisjoner å sende inn en søknad. Link til skjema finner du her! Utvelgelse av talentet gjøres av oss i en intern prosess, hvor vi vil vurdere de egenskapene som vi anser er viktig.

Er du vårt neste talent, så send inn søknad i dag! Ønsker du mer informasjon, så send en epost til roy@evenmanagement.comeller tone@evenmanagement.com Du kan også lese mer om prosjektet på parcferme.no.

Søknadsskjema finner du her!

News

See all news

28.10.19

Ole Christian Veiby finished 4th in Spain

14.10.19

Driver line-up change for EVEN Management

09.10.19

Rally 2 for Lappi at Wales Rally GB

09.10.19

6th in Wales for Andreas Mikkelsen