Eugen-Prisen 2017 til Even Management

På årets Bilsport-galla ble Even Management v/ Erik Veiby tildelt Eugen-prisen for 2017.

December 03, 2017

På årets Bilsport-galla ble Even Management v/ Erik Veiby tildelt Eugen-prisen for 2017.

Eugen-prisen er motorsportpressens pris, og blir i år utdelt for 25. gang. Prisen har hentet sitt navn fra Eugen Bjørnstad, norsk Grand Prix-vinner på 30-tallet. Statuttene forteller at “Eugen-prisen” kan tildeles utøver, klubb, organisasjon e.l. – som har gjort noe positivt for norsk bilsport eller oppnådd sterke resultater i internasjonal konkurranse. Vinneren skal blant annet kjennetegnes av kreativitet, fantasi og pågangsmot, og det anses som et pluss at vinneren går utradisjonelle veier for å nå sine mål.

Juryens begrunnelse:
”Årets vinner er et lag som har hjulpet flere utøvere helt til verdenstoppen. De jobber etter toppidrettens premisser, og er i dag en organisasjon som høster respekt langt utover Norges grenser.
Laget står i dag bak norske utøvere som Stig Rune Skjærmoen, Ole Christian Veiby, Anders Jæger og Andreas Mikkelsen.

Tidligere har de også hjulpet flere andre norske bilsportsutøvere, og de er også managementet til årets verdensmester i rallycross, svenske Johan Kristoffersson. De har også hjulpet til slik at svenske Pontus Tidemand har blitt fabrikksfører for Skoda, og finske Esapekka Lappi har blitt fabrikksfører for Toyota.

Og sist, men ikke minst, har de jobbet i kulissene slik at Andreas Mikkelsen har kommet tilbake som fabrikksfører i rally, og nå kjører for Hyundai.
Årets vinner av Eugen-prisen er EVEN Management!”