Next:Generation

«Next Generation» er navnet på vårt nye prosjekt, hvor hovedmålet er å skape verdensmester i rally, og nå ser vi etter to nye utøvere!

August 29, 2019

«Next Generation» er navnet på vårt nye prosjekt, hvor hovedmålet er å skape verdensmester i rally, og nå ser vi etter to nye utøvere!

Even Management har utviklet en ny sportslig modell som vi mener er god nok til å skape fremtidige verdensmestere i rally. 5-trinnsmodellen er laget utfra EVEN’s 10 år lange erfaring i motorsport og toppidrettens prinsipper. Nå ønsker vi å knytte til oss 1 eller 2 utøvere, gjerne før jul 2019. Vi ønsker i utgangspunktet at utøverne skal være norske, og i alderen 12-13 år, men kan vurdere utøvere som er 14 år også.

Basert på de aktuelle trinnene i 5-trinnsmodellen, vil utøverne få tilgang på EVEN’s nettverk, alle sportslige modeller og ressurser. Ett erfarent apparat står klart til å skreddersy opplegg for den aktuelle utøver.

Rekruttering av talenter skjer via nettverk, talentspotting eller via ett søknadsskjema. Det vil være mulighet for alle med ambisjoner å sende inn en søknad. Link til skjema finner du her! Utvelgelse av talentet gjøres av oss i en intern prosess, hvor vi vil vurdere de egenskapene som vi anser er viktig.

Er du vårt neste talent, så send inn søknad i dag! Ønsker du mer informasjon, så send en epost til roy@evenmanagement.com eller tone@evenmanagement.com og vi vil svare deg så fort vi kan.
Du kan også lese mer om prosjektet på parcferme.no